Vårt kundlöfte räcker långt. Riktigt långt.

På Behrens tycker vi att det allra viktigaste är att du som kund blir nöjd med din värmepumpsinvestering. Därför ställer vi också höga krav på våra återförsäljare. Deras kompetens är helt avgörande för att du ska få precis rätt uppvärmningslösning för ditt hus, och att den installeras på bästa sätt.

Vi tar ansvar för hela entreprenaden.
Våra återförsäljare tillhör branschens mest välutbildade. De är certifierade av oss på IVT och SVEP (Svenska Värmepumpföreningen).

Besiktning av din fastighet.
Din återförsäljare kommer hem till dig, besiktigar din fastighet och går igenom ditt totala energibehov. När du har undertecknat besiktningsunderlaget kan en riktig kalkyl räknas fram.

Skriftlig offert med besparingskalkyl.
Den besparing som din återförsäljare lovar i kalkylen håller – förutsatt att husets energibehov inte förändras.

Vårt breda sortiment ger rätt värmepump för ditt hus.
På IVT har vi ett komplett sortiment med värmepumpar för nordiska förhållanden. Under snart 40 år har vi utvecklat tekniken för att hämta värme från marken, luften, vattnet och direkt från solens strålar.

Hjälp med tillståndsansökan till kommunen.
Din återförsäljare hjälper dig att söka de tillstånd som krävs för att installera en värmepump.

Överlämnande av värmepumpen enligt en checklista.
Samtidigt som din värmepump tas i drift får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Ett igångkörningsprotokoll upprättas.

Återkoppling efter installationen.
Efter den första tiden med din nya värmepumpsanläggning kan det naturligtvis uppstå frågor. Därför får du alltid en återkoppling inom 6 månader där din återförsäljare tar kontakt och stämmer av att allt fungerar som det ska. Du har då möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya värmepumpsanläggning.

Aldrig mer än 24 timmar utan värme. Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump
Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump garanterar vi att du får värme i huset igen inom 24 timmar. Den här garantin gäller för hela värmepumpens garantitid (6 år) och är aktiv under vinterhalvåret (1 nov – 31 mars). Jourtelefonen är öppen 07 – 20 på vardagar och 09 – 16 på helger., No.1 Service. Numret till din återförsäljare hittar du i din kundpärm, eller här på hemsidan under Återförsäljare.

Vårt Kundlöfte omfattar inte IVT Nordic Inverter

Behrens Alternativ Energi AB

Adress

Brännerigatan 17
26337 Höganäs

Telefon

042 - 23 85 82

E-post

info@aenergi.se